Den låter sig inte fångas

Vet inte om det hänger ihop med min förkylning (eller vad det nu är) eller ren deppighet över att sommaren snart är slut och hösten närmar sig sakta men säkert. I vilket fall som helst känns det som att jag skulle behöva fånga regnbågen för att lyfta humöret. Såg skymten av den häromdagen och blev glad. Nu så tänkte jag men den smet ifrån mig ju närmare jag kom. Lyckan låter sig visst inte fångas så lätt. Den vill hålla sig på avstånd och låta oss längta efter den. Men en dag. En dag då är den fast.

IMG_7872.JPG

2 reaktioner på ”Den låter sig inte fångas

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s