Vem är den skyldige?

Klockan ringer! Hör regnet i bakgrunden och bestämmer mig för att sova en halvtimme till och tvättar håret imorgon istället. Vem vill ut i regnrusket nu? Bättre att sova lite till. Ser att maken sover i sovrummet. Ovanligt! Han föredrar soffan i vardagsrummet av någon okänd anledning. Visserligen hävdar han att jag snarkar men det tror jag inte ett dugg på. Behöver bevis på det först innan jag ska tro honom.

När jag väl går upp ser jag att det är full belysning på i vardagsrummet. Vad har hänt? Tände Kjelle lyset när han förflyttade sig? Släcker och går in i badrummet. Där rinner vattnet från kranen för fullt. What? Spökar det hemma hos oss? Fattar ingenting! Ända tills busschauffören informerar om problem i tunnelbanan på grund av både strömavbrott och åska. Inser att jag inte kan klaga på min sömn direkt.

20140807-095606-35766057.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s