Resfeber

Så länge jag kan minnas har jag drabbats av resfeber. Blir hyperaktiv för att lindra oron och sysselsättning håller nerverna i schack. Varför denna oro uppstår förstår jag ej. Brukar släppa efter att alla punkter på checklistan är avbockade och man lämnar hemmet. När man väl sitter på flyget eller i bilen så är allt som bortblåst. Det är sällan som själva resan oroar mig.

Idag var jag således superaktiv. Hade hunnit packa det mesta redan igår så jag gav mig på annat idag. Städade hela huset, rensade ut, bytte gardiner, tvättade kuddar och kläder, iordningställde balkongen, handlade allt som jag inte hade hunnit med de senaste veckorna, tömde kylskåpet och transporterade blommor till annan ort för att de ska överleva vår semester. Hann även se Project Runway Allstars, äta fruktsallad och nu skriva detta. Puh! Full rulle hela dagen.

Har en bra stund på mig imorgon också och har redan planerat in vad jag ska bita tag i innan avfärd. Men först behöver jag sova lite. Så god natt så länge!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s