Till alla de som bor i mitt hjärta

En del människor inspirerar en till stordåd och andra stjäl bara ens energi. Jag slutar aldrig att fascineras över hur vi människor samspelar med varandra och hur mycket mer det finns att lära och förbättra mellan oss.

Som en hyllning till alla de som för alltid har bott in sig i mitt hjärta och som inspirerar mig vill jag tillägna mitt tidigare inlägg om relationer och deras nödvändighet. Er, ni vet vilka ni är, värnar jag lite extra om så varsågoda.

Relationer som luften vi andas

20140604-173058-63058005.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s