Ränder och shoppingräder

Skön dag idag. Vinkade av maken på Arlanda. Han ska på snabbturné genom Europa för att bevista en vigsel i Bryssel, ett kusinbarn gifter sig. Det är dags för nästa släktgeneration att ta steget in i det riktiga vuxenlivet. Minns när vi firade hans födsel och nu är han redan brudgum. Livet rusar fram.

På vägen tillbaka passade jag på att hälsa på The Spectacular Ones showroom. Grabbarna var djupt fokuserade på att måla golvstenar till det kommande provrummet. Själv hjälpte jag till med att plocka ned några REA-skyltar för att därefter också greppa tag i en pensel och måla nästa lager färg. Min penselteknik misstänkliggjordes av Fille men efter kort övervakning fick jag godkänt och fri lejd. Ska verkligen bli spännande att se slutresultatet och den nya butiken. Gillar deras planerade konceptet.

20140524-191445-69285134.jpg

20140524-191444-69284789.jpg

Väl hemma bestämde jag mig för att förtidsrösta till EU-valet vilket resulterade i att jag därefter passade på att besöka ett antal klädbutiker. Har inte hunnit handla sedan jag började mitt nya arbete. Detta har en hel del att göra med att jag numera åker kollektivt till arbetet och inga bra shoppingalternativ finns på vägen till och från jobbet. Just idag hade jag rätt shoppingmood och några plagg följde med mig hem. För tillfället har jag dille på marint och randigt. Ytterligare en randig klänning hänger nu i garderoben. Ett par chinos och en enkel tröja slank också med. Allt från Holly & Whyte by Lindex, en ny prisvärd favorit. Gillar det klassiska snittet som funkar bra på min kroppstyp. Ville fortsätta min shoppingrunda men de stängde för dagen så jag fick pausa moodet. På mitt vanliga när-jag-får-upp-farten-vis ämnar jag fortsätta shoppingräden i morgon. Ränderna går aldrig ur gamla shoppingproffs.

20140524-194127-70887118.jpg

20140524-195124-71484558.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s