Multisportsöndag

Söndagar i vår familj är vigda för sport. Alla typer av tävlingar följs. Gärna tennis- eller fotbollsmatcher men annat går också hem. Huvudsaken är att det handlar om idrott. Har accepterat att jag inte har så stor talan på söndagarna eftersom jag som enda tjej i huset är i minoritet. Inte ens Malin J med sina superkrafter lyckas ändra på vårt tittande. Istället hänger jag och Malin J på och försöker lära oss en massa om de olika idrotterna såvida vi inte stirrar ner på våra egna mobila skärmar.

Vissa dagar som t ex idag händer det mycket samtidigt. Milan möter Inter vilket aldrig får missas, VM i snooker och NBA-slutspel samtidigt! Vad gör man då när en skärm inte räcker till? Jo då kör man multidisplayvarianten. Snooker på TV:n, Milan på datorn och basket i mobilen! Problemet löst! Just när bilden nedan togs zappades det dessutom mellan snooker-VM och matchen mellan Real Madrid och Valencia, därav fotboll på två skärmar. Snacka om multitasking på hög nivå!

Sport, sport och åter sport

Sport, sport och åter sport

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s