Familjeselfie med ägg och allt

Är extremt nöjd med denna Påsk! Underbart väder med lugn familjär atmosfär. Brukar inte vara den som jagar traditioner, tycker oftast att de mest är till besvär, men i år kokades det lite ägg trots allt. Bra tillfälle att samla familjen. Enligt den serbiska traditionen skall man knäcka ägg genom att duellera mot varandra. Det starkaste ägget vinner. Familjen Ljuboje och våra två Malin fajtades om titeln. Fille vann i år! Han vann även helt överlägset kvällens musiktävling där vi skulle pussla ihop filmmusik med rätt filmtitel. Fille is the man!

Familjeselfie

Familjeselfie

Är det knäckt?

Är det knäckt?

Vilket är starkast?

Vilket är starkast?

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s