Bra flyt idag

Befinner mig i ett riktigt bra flow. Går upp tidigt. Lägger mig tidigt. Däremellan är jag effektiv. Att ha tydliga rutiner gör skillnad. Inte många minuter av min vakna tid försummas. Idag flöt allt på och uppdragen bockades av ett efter ett. Ger mycket tillfredsställelse när man uppnår rätt tillstånd. Kan inte annat än att vara nöjd med mig själv.

I vanliga fall när denna effektivitet slår till kan den generera en viss stress. Idag var det precis tvärtom. Det var en avslappnad effektivitet. Hann både med en långlunch i solen och ett rejält träningspass mellan uppdragen. Har också tvättat, lagat mat, diskat, betalat fakturor och jobbat av en hel arbetsdag. Avslutar den med att förbereda morgondagen och skriva denna text. Återstår bra att sova och drömma sött, om det nu går när det är fullmåne.

I morgon hoppas jag kunna hitta samma effektiva flow igen.

 

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s