Osynlig

Snälla

Se mig

Jag finns

Även om jag inte syns

 

Snälla

Hör mig

Jag försöker tala

Även om än i en låg skala

 

Snälla

Tro på mig

Jag människa är

Även om mitt liv är dig till besvär.

 

Tillägnat alla de vi vänder bort blicken från

2 reaktioner på ”Osynlig

  1. Jag både ser och hör. Den där bönen påminner mig lite om Det osynliga barnet. Det finns säkert alldeles för många som känner sig osynliga, överallt och hela tiden. Precis som familjehögtider är de tyngsta för ensamstående kan jag tänka mig att vår tids ständiga uppkoppling blir en oavbruten påminnelse för den som inte är sedd, inte är hörd. Viktigt ämne.

    Gilla

    1. Tack för en bra kommentar! Tror att vi alla behöver tänka till och tänka efter. Det är så lätt att vända på huvudet. Håller med dig att det sträcker sig bortom det vi ser. Intressant om den ständiga uppkopplingen. Den bidrar till ensamheten.

      Gilla

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s