Vinna eller förlora mot mig själv?

Tur att jag är envis och ger mig inte i första taget för i annat fall hade jag gett upp utmaningen jag har antagit för ett tag sedan. Ska ju blogga 100 dagar i sträck. Har ingen bra koll på hur många inlägg jag har hunnit med men vet att utmaningen tar slut någon gång i början av juni. Hur sjutton ska jag klara det fram tills dess? Har märkt att mina inlägg kommer senare och senare på dagen och snart har jag inget utrymme kvar att hinna skriva ett inlägg på vilket kommer innebära att jag missar en dag till slut. Då är det kört med utmaningen och jag har förlorat mot mig själv.

Varför gjorde jag detta? Trodde jag att inspirationen skulle flöda 100 dagar i sträck bara sådär. Typiskt mig. Nu vill jag inte ge upp så jag levererar taskiga inlägg istället. Ska verkligen försöka skärpa till mig. Gör jag inte det snart kommer jag lägga ned utmaningen och göra mig själv besviken. Vinna eller förlora mot mig själv det är frågan?

2 reaktioner på ”Vinna eller förlora mot mig själv?

  1. Ja, men när du gav det löftet hade du inte ett heltidsarbete att sköta, även om det är full rulle med att vara arbetslös. Så om du skulle bomma ett par gånger så är det faktiskt inte att svika dig själv, utan det är fullt förståeligt. Jag tycker om din blogg så jag ser fram emot att få läsa mer utan att för den skulle ställa kravet att du måste skriva varje dag. Ett tips kanske, skaffa dig en spökskrivare. 🙂

    Gilla

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s