Tiden går fort när man har roligt

Har redan betat av en hel vecka på det nya jobbet! Kan inte förstå hur fort det går. Känns som att jag har jobbat en månad. Kanske för att det är en helt ny värld för mig och mycket att ta in. Är lite förvånad över att jag lyckas hålla huvudet kallt fortfarande. Har inte snurrat ihop sig helt där uppe. Förmodligen för att jag får en väldigt pedagogisk introduktion.

Inledningsvis har jag fått möjlighet att sitta med var och en av mina kollegor. Vilken förmån! Själv är jag som vanligt lite otålig och vill börja arbeta på riktigt. Som om detta var fusk. Är oerhört fascinerad över den kompetens och det engagemang som man hittar på Plan. Inser att jag kommer lära mig massor om världen och barns förutsättningar. Så otroligt spännande!

Just nu verksamhetsplaneras det för fullt. Lite andra utmaningar att ta tag i än de man är van vid. Väntar med spänning på den plan som vi slutligen kommer jobba med. Men det absolut bästa med allt är mina nya arbetskamrater. Inga konstigheter alls att smälta in och vara en i gänget redan från start. Antar att det är det som gör att jag känner mig som hemma efter bara en vecka.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s