Nöjdare än nöjd

Nu är första arbetsdagen avverkad. Hängde på låset imorse och fick vänta ut min nygamla chef Annika. Snacka om förväntansfull. Första mötet var en introduktion med generalsekreteraren för nytillkomna medarbetare. Som ni förstår var jag nyast. Att jag har börjat på en internationell organisation blev fort tydligt då vi gick över till engelska. En kollega från Jordanien var nämligen närvarande. Engelskan kommer dammas av känner jag.

Mycket lära känna nya kollegor också. Var medlyssnare på några viktiga möten. Spände öronen ordentligt och försökte hänga med på allt som sas. Inledningsvis finns inte något filter för väsentlig och oväsentlig information. Kommer väl utveckla det så småningom. Under tiden suger jag åt mig allt. Hann även med lite kaffeprovning. Ny kaffesort testades och då var alla kallade till samkväm. Bra tillfälle att lära känna fler.

Åkte hem otroligt nöjd och glad över att jag valde Plan. Dagen bekräftade verkligen valet och jag känner mig lyckligt lottad. Ska bli riktigt roligt när jag är klar med introduktionerna och kan börjar med riktiga arbetsuppgifter.

För att göra dagen ännu bättre ska jag avsluta den med att gå ut och se på fotboll i denna snöyra. Heja IFK Haninge Brandbergen!

En reaktion på ”Nöjdare än nöjd

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s