Vänner i nöd

Det är i nöd man upptäcker vilka som är ens riktiga vänner. En riktig vänskap håller även när det är tufft och inte endast när man har roligt. Att få ett cancerbesked är förmodligen det svåraste någon kan råka ut för. Den som aldrig har drabbats kan inte förstå hur hemskt det är. Även om prognoserna är goda pågår det en kamp om livet för den som är sjuk. Den känslan sitter för evigt kvar även om man friskförklaras. Cancer blir man aldrig helt fri från. Den gör sig ständigt påmind.

En av mina fina vänner har oförtjänt fått ett för tungt lass av denna sjukdom. Men hon är lika stark som hon är vacker och jag vet att hon kommer klara även denna kamp. Vill sända så många styrkekramar till dig Nadia och säga att du verkligen är värd all lycka i livet! Och att du inte är ensam. Dina vänner är med dig.

Såg denna fantastiska film och vill tillägna dig den Vänner i nöd.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s