Träna eller inte träna…det är frågan

Laddar mentalt inför kvällens träningsomgång. Anledningen till att jag överhuvudtaget behöver ladda är att jag har varit lite hängig och skippat träningen den senaste veckan. Egentligen kanske de senaste två veckorna om jag inte räknar in söndagens yogapass och BodyCombat förra veckan. Nu bär det emot av bara tanken på hur jobbigt det kommer kännas att stå där och pumpa.

En överläggning sker i mitt huvud och en massa anledningar till varför jag inte ska gå dyker upp. Ingen som är tillräckligt övertygande, måste jag erkänna. Vet att det är i sådana här stunder som man måste bita ihop och ta sig i kragen och gå till gymmet. När man väl står där kan man inte smita ut. Då får man hålla masken och kämpa sig igenom. Efteråt kommer det kännas bra, det vet jag.

Det är så lätt att ramla ur rutinen men så mycket svårare att hänga kvar i den. Och då är jag ändå en som verkligen tycker om att träna. Som tur är har SATS en regel om att en avbokning av ett pass måste ske senast en timme innan start. Har man lyckats missa tre avbokningar under en period blir man tillfälligt blockerad från förbokning. Hatar när det händer. Gör mitt bästa för att inte råka ut för det igen. Det gäller att bestämma avhopp i tid annars tvingas man gå, såvida man inte vill bli tillfälligt avstängd igen. Just nu tickar klockan och jag har bara några minuter på mig. Träna eller inte träna….det är frågan. Men idag ska det ske. Jag SKA gå! Måste, måste!

3 reaktioner på ”Träna eller inte träna…det är frågan

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s