Firar 1 år med er

Wiiii, tänk att ett helt år redan har passerat sedan jag gjorde det första inlägget den 23 februari förra året. Tiden flyger när man har roligt och det har jag verkligen haft. Trodde inte att jag skulle få så fin respons som jag har fått av er. Ni har bidragit till att skrivandet har fått en central plats i mitt liv. Hur många kan skryta med att de efter bara några månaders bloggande har fått tituleras Debattör och fått en helsida i Aftonbladet? Helt galet!

Ni har gjort det möjligt för mig och därför vill jag rikta Ett stort TACK till alla er som följer mig!

20140301-193115.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s