Bild

Min tidsmaskin är här

Nu startar min nostalgitripp

Om man inte har fattat att man är gammal så gör man det absolut när man ser hur man har bevarat de viktiga händelserna i livet. I vårt fall finns de rörliga bilderna på en massa VHS-band (ja ni läste rätt). Vet inte hur många VHS-spelare som vi har hunnit kassera utan att för den skull ha fört över de viktiga inspelningarna till DVD eller datorn. Katastrof. Eller kan bli.

Idag bestämde jag mig för att rädda det som räddas kan och införskaffade en VHS-DVD-spelare. Tillbaka till stenåldern men nödvändigt. Detta blev också startskottet på min nostalgitripp. Underbart! Det regniga vädret underlättar resan. Nu kommer det gråtas och skrattas så att det står härliga till. Så mycket fina stunder som ska återupplevas. För det är så att det är de fina man filmar och bevarar.

Hör av mig om en vecka eller så när min tidsmaskin har jobbat klart och jag är tillbaka i nuet 🙂

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s