Bild

Shop until you drop

Uttrycket Shop until you drop gäller inte för mig. I mitt fall heter det snarare Drop before you shop. Det som en gång i tiden var bland de roligaste nöjena man kunde ägna sig oss är numera bara tröttsamt. Fötterna värker avsett skor. Hittar jag något jag gillar är det troligtvis inte det jag behöver eller så är det för dyrt. Ju mer jag letar desto mindre hittar jag och desto mindre behöver jag. Hinner bli helt slut innan något är inhandlat. Om det blir det överhuvudtaget.

Ibland klickar det dock och då kan jag komma hem med så konstiga saker som t.ex. häromdagen då jag letade efter en lite större väska men kom hem med ett par skinnshorts och en skinnkjol. Det kändes helt rätt att införskaffa båda dessa samtidigt. De tar inte alls ut varandra och ett par skinnshorts klarar man sig inte utan. Inte om man är i min ålder och bara längtar efter att visa upp de vita välsvarvade benen.

Idag blev det bara drop och inget shop alls. Agerade sällskap till Fille som skulle inhandla en kostym. Som den äkta son han är hittade han inte det han sökte och vi gav upp våra försök. Det största utbytet av dagen var att vi två fick umgås och att vi stötte på en massa trevliga bekanta som härliga Dennis och ”hans lilla hjärta”. Det blir man också riktigt glad av. I synnerhet var det bra temperaturmätare på Filips trendkänsla. Dennis och han var nästan identiskt klädda. Pluspoäng till båda!

Nu pausar vi shoppandet until next time…

2 reaktioner på ”Shop until you drop

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s