Länk

Kärleken till skor har gått i arv

Kärleken till skor har gått i arv

Det är inte bara jag som hyser en stark kärlek till skor. Min äldste son Filip har ärvt samma gen. Han har dock tagit det ett steg längre och driver tillsammans med Max och Christopher Sveriges mest spännande skobutik. Vad sägs om att skräddarsy dina egna handgjorda italienska skor? Välj vilken modell, läder, foder och sula du vill ha på dina skor och någon vecka senare får du dem levererade precis så som du vill ha dem. Snygga är de såklart! De är ju i din smak.

Måste säga att jag är oerhört stolt över hans inriktning, precis i min smak. Kolla in vad de har för sig på The Spectacular Ones för de har annat kul också. Och ja, denna skäggiga snygging i bild är min son.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s