Bild

Billans Pirogfabrik på snabbvisit

Billans Pirogfabrik

Jag är inte bara amatörbagare jag är proffsbagare också. Några gånger om året gästspelar Billans Pirogfabrik i vårt kök. Då bakas det piroger så det står härliga till. Plåt efter plåt avverkas tills ett tillräckligt antal är producerat. Pirogerna sorteras, paketeras och levereras därefter. De lämnar det temporära bageriet för att flytta in till det enda stället där dessa fantastiska piroger kan förtäras – Haninge Biljardhall.

Eftersom ägaren av hallen har en fling med bagaren är det inte, som ni förstår, helt rent mjöl i påsen kring hela upplägget. Några piroger försvinner alltid under processens gång. En del kan lokaliseras till diverse hungriga magar på besök i bageriet. Några kan hittas i frysen hemma. Men de flesta lyckas ta sig till Biljarden där de avslutar sin tillvaro som efterlängtade mumsbitar sålda över disk mot en mindre summa pengar. Där slutar också alla spår efter dem. När den sista är borta poppar bageriet upp igen och så fortsätter det i det oändliga.

Tror inte att jag behöver säga att http://biljardenihaninge.info.se har de bästa pirogerna i stan.

2 reaktioner på ”Billans Pirogfabrik på snabbvisit

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s